Valurile vietii | Bodrum Masali | Episodul 102 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Valurile vietii | Bodrum Masali | Episodul 102 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

familia erguven locuiește în istanbul și duce o viață luxoasă. erven, capul familiei, deține mai multe hoteluri în orașul de coastă Bodrum. soția lui se numește yildîz și împreună au un fiu, a mâncat, și o fiică, su. dar evreul duce o viață dublă, are o iubită la subsol, unde călătorește foarte des pentru afaceri. într-o zi ia o decizie proastă și îl distruge. așa că le-a mai rămas o singură proprietate, o casă mică, moștenirea tatălui lor și un pachet de 50% într-unul dintre hotelurile de la subsol. acum se mută cu toții în stațiune și duc o viață umilă în comparație cu ceea ce erau înainte. su și ateș își lasă prietenii în istanbul și se înscriu la o școală publică din subsol, precum și își caută un loc de muncă cu jumătate de normă pentru a-și ajuta familia. cazarea se face și cu ajutorul unor noi prieteni, kelebeks și aslîs. yildîz și erven încearcă să pară puternici pentru copiii lor, dar numai ei știu ce este în inimile lor.
situația este mai complicată decât pare la prima vedere pentru că cealaltă jumătate din acțiunile hotelului îi aparține faryali, o fostă iubită de yildîz care nici măcar nu este căsătorită și nu o poate uita. dar acum o vede lucrând și nu vrea să lucreze cu ea.
în acest context complex, vom vedea cum se va dezvolta viața familiei ergüven, dacă aflăm despre logodnica lui ergüven, dacă vor apărea tainele trecutului și în ce direcție îi va îndrepta destinul pe cei doi tineri care se ridică și mănâncă. .

Vizioneaza chiar acum Valurile vietii Episodul 102 Online Subtitrat

Productie: Valurile vietii

Nume episod: Episodul 102

Despre Seriale Turcesti:Ep 102 Valurile vietii, Valurile vietii Sezonul 1 Episodul 102 Online Tradus, Valurile vietii Sez 1 Ep 102 online HD, Valurile vietii Serial Turcesc Despre Seriale