Un alt sine | Zeytin ağacı | Episodul 3 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Un alt sine | Zeytin ağacı | Episodul 3 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Celălalt Eu este călătoria a trei femei care pornesc într-o călătorie de acceptare de sine în timp ce depășesc traume din trecut care le vor schimba viața pentru totdeauna. femeile împărtășesc o prietenie frumoasă care le ajută în această călătorie, deoarece relația lor se confruntă cu provocări și încercări care le fac mai puternice. o alta poveste spune povestea a trei prieteni: un chirurg cu talent infernal, un avocat ambitios si Leila, o femeie multumita de viata de familie. Prietenia lor puternică datează din vremea colegiului, dar acum se confruntă cu un test după ce Sevgi este diagnosticat cu cancer.
ea refuză tratamentul și își obligă prietenii să o însoțească într-o călătorie în căutarea unui bărbat misterios pe nume Zaman. rămași fără altă alegere, cei doi îl duc pe sevgi la ayvalak, neștiind că această călătorie le va schimba complet viața.

Vizioneaza chiar acum Un alt sine Episodul 3 Online Subtitrat

Productie: Un alt sine

Nume episod: Episodul 3

Despre Seriale Turcesti:Ep 3 Un alt sine, Un alt sine Sezonul 1 Episodul 3 Online Tradus, Un alt sine Sez 1 Ep 3 online HD, Un alt sine Serial Turcesc Despre Seriale