Trei banuti | Üç Kuruş | Episodul 10 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Trei banuti | Üç Kuruş | Episodul 10 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un ucigaș urmărește Çıngıraklı, un cartier dens de țigani, cu puțină atenție din partea străinilor. el lasă câte trei cenți pentru fiecare dintre victimele sale ca un fel de carte de vizită și cazul este repartizat unității de crimă organizată. – căpitanul, efe, inițial suspectat de kartal, un mafiot țigan, care este „protectorul” cartierului și principalul inamic al efe. dar cu timpul își dă seama că kartal nu poate fi ucigașul. mai târziu, poliția și șeful crimei formează alianțe dure pentru a-l găsi pe „ucigașul de bănuți” din chingirakla.
misiunea lor îi schimbă pe ambii bărbați. efe a văzut întotdeauna cartierul kartal ca un loc pentru criminali și bătăuși, dar acest caz îl ajută să vadă lucrurile din perspectiva țiganilor, iar după un timp se îndrăgostește de un tânăr țigan.
la rândul său, kartal se implică cu fiica inamicului pe măsură ce codul sub care trăiește începe să se dezvolte. conexiunea neașteptată dintre ucigașul de trei biți și trecutul tragic al unui cartel va testa tot ce crezi.

Vizioneaza chiar acum Trei banuti Episodul 10 Online Subtitrat

Productie: Trei banuti

Nume episod: Episodul 10

Despre Seriale Turcesti:Ep 10 Trei banuti, Trei banuti Sezonul 1 Episodul 10 Online Tradus, Trei banuti Sez 1 Ep 10 online HD, Trei banuti Serial Turcesc Despre Seriale