Te-am asteptat atat de mult | Seni Çok Bekledim | Episodul 7 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Te-am asteptat atat de mult | Seni Çok Bekledim | Episodul 7 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

În serialul TV te-am așteptat, actorii sunt: ​​Yozcan Deniz, Irem Helvacioglu, Mustafa Ugurlu, Kaner Sahin, Durul Bazan, Ilhan Sen, Turkyu Turan, Lila Gurmen, Sehsuvar Aktas, Selen Domach. Te-am așteptat atât de mult încât Özkan deniz a făcut kadir; un personaj străin familiei sale care a reușit să-și construiască o viață. i se alătură İrem helvacıoğlu, care joacă în serial în rolul unui fotograf pe nume ayliz, un personaj care a crescut fără tată în viața ei și a trebuit să se descurce singur toată viața. 13 martie 1992, ziua în care întreaga familie eren se prăbușește și se prăbușește într-un cutremur violent. Kadir Eren, în vârstă de 17 ani, presupus mort pentru că trupul său a fost plasat lângă celelalte cadavre, deschide ochii. a revenit la viață, dar și-a pierdut tatăl, un bărbat pe care l-a iubit mai mult decât viața lui.
mama lui s-a recăsătorit. Kadir nu poate înțelege viața, mereu lipsește ceva. pana o vede pe ailise… in ziua aceea nu-i ia inelul de pe deget, singurul lucru ramas de la tata… cade si aterizeaza la picioarele lui ailise.
din acel moment viața îi unește. fiecare întâlnire dintre kadir și eileez se apropie, dar îl sperie pe eileez.

Vizioneaza chiar acum Te-am asteptat atat de mult Episodul 7 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 7

Despre Seriale Turcesti:Ep 7 Te-am asteptat atat de mult, Te-am asteptat atat de mult Sezonul 1 Episodul 7 Online Tradus, Te-am asteptat atat de mult Sez 1 Ep 7 online HD, Te-am asteptat atat de mult Serial Turcesc Despre Seriale