Te-am ascuns in inima mea | Seni Kalbime Sakladım | Episodul 7 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Te-am ascuns in inima mea | Seni Kalbime Sakladım | Episodul 7 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Te-am ascuns în inima mea este un serial de benzi desenate romantice creat în Turcia, semnat de Sev Yapim, al cărui prim episod a fost difuzat pe 30 iunie 2022. Serialul îi are în distribuție pe Ekin Mert Daymaz și Sevda Erginci. zeynep, care este managerul unei celebre companii farmaceutice, este presat să se căsătorească de bunicul său yusuf abdullah, proprietarul companiei, după o știre falsă publicată în presă.
în timp ce zeynep își caută un iubit temporar care să-i facă pe plac bunicului ei, în fața ei apare chivanmert cunoscut sub numele de „ploaie cu degetul”. civanmert s-a îndatorat și el din cauza neglijenței mamei sale. zeynep are o propunere pentru el; pentru o scurtă perioadă de timp se vor preface a fi iubiți, iar când va veni timpul, se vor separa pe drumuri. amândoi vor beneficia în cele din urmă.
civanmert este nevoit să accepte oferta, deși fără tragere de inimă. și așa începe povestea de dragoste de basm dintre chivanmert și zeynep, care au vieți complet diferite.

Vizioneaza chiar acum Te-am ascuns in inima mea Episodul 7 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 7

Despre Seriale Turcesti:Ep 7 Te-am ascuns in inima mea, Te-am ascuns in inima mea Sezonul 1 Episodul 7 Online Tradus, Te-am ascuns in inima mea Sez 1 Ep 7 online HD, Te-am ascuns in inima mea Serial Turcesc Despre Seriale