Tatal nostru | Baba | Episodul 16 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Tatal nostru | Baba | Episodul 16 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

emin saruhanli este patriarhul unei familii numeroase care locuiește împreună într-un oraș mic din Izmir. Mândră și rigidă, Emin își conduce familia cu un cod moral rigid. chiar și-a lăsat fiul să meargă la închisoare pentru o dispută domestică, în loc să vorbească cu poliția despre el. Viața strictă a lui Emin este dată peste cap când fratele său înstrăinat moare într-un accident împreună cu întreaga sa familie. Emin nu a vorbit cu fratele său de ani de zile și în acel timp Mehmet Ali Saruhanli a devenit unul dintre cei mai bogați bărbați din Turcia.
ca singura lui rudă în viață, emin este acum șeful puternicului holding saruhanli.
După ce s-au mutat la Istanbul, Emin și familia sa experimentează o schimbare radicală a circumstanțelor, deoarece capcanele bogăției și puterii le transformă viața și amenință domnia lui Emin. li se alătură fiul încăpățânat al lui Emin, Kadir, care acum a ieșit din închisoare și își sfidează tatăl la fiecare pas.
plus că există lupta secretă a lui Emin cu boala alzheimer, care amenință să-l imobilizeze înainte de a-și putea conduce familia pe noua lui cale.

Vizioneaza chiar acum Tatal nostru Episodul 16 Online Subtitrat

Productie: Tatal nostru

Nume episod: Episodul 16

Despre Seriale Turcesti:Ep 16 Tatal nostru, Tatal nostru Sezonul 1 Episodul 16 Online Tradus, Tatal nostru Sez 1 Ep 16 online HD, Tatal nostru Serial Turcesc Despre Seriale