Suna-mi impresarul | Menajerimi Ara | Episodul 43 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Suna-mi impresarul | Menajerimi Ara | Episodul 43 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Într-o agenție de talente din Istanbul, agenții se luptă să-și păstreze cei mai renumiți clienți fericiți și să-și mențină afacerea pe linia de plutire. agenții jonglează de la o situație la alta în circumstanțe care îmbină viața lor personală și cea profesională. în serialul call me businessman actorii recită: baris falay, canan erguder, fatih artman ahsen eroglu, deniz can aktas, gamze karaduman, semi sirtikkizil, nazli senem Ünal, beran kotan bedir bedir, buse sinem iren, yaprak medine, asli mavitan . pentru a-ți realiza visele; Dickel se mută din Antalya la Istanbul și este hotărâtă să-și găsească locul în lumea cinematografiei și să supraviețuiască singură în acest oraș fără milă. luni de zile a fost respinsă pentru fiecare job pentru care a aplicat. din păcate, acum își dă seama că această viață fascinantă este plină de rechini.
când își pierde orice speranță, mai are o singură persoană care să ceară ajutor, este cineva pe care nu l-a mai văzut de ani de zile, kıraç Özdal, tatăl care a abandonat-o înainte de a se naște… kıraç, care este unul dintre cei mai mulți patroni de prestigiu ai companiei de administrare a agenției ego, este șocat să-și vadă fiica, dick, a cărei existență a păstrat-o secretă pentru sine.
când tatăl său încearcă să-și ignore cererile de ajutor, mândria lui este distrusă… dar brusc, în ciuda tatălui său, într-un moment la care cel mai puțin se aștepta, găsește o oportunitate uriașă și acceptă oferta de a face. călcă acum ce se va întâmpla când va afla kıraç?
în timp ce, în agenția ego-ului, aventurile continuă. Clientul lui Çınar, tuba büyüküstün, a primit o ofertă de la un producător internațional foarte important pentru un nou film și este deja de vorbit în oraș în industrie… dar, din păcate, Çınar se confruntă cu o problemă pe care nu și-a imaginat-o niciodată…
în timp ce Çınar încearcă să rezolve această problemă, Ferris este ocupat să-și cunoască asistenta și, în același timp, să afle dacă poate avea încredere sau nu în el. în același timp el inconștient spune; pentru a face cunoștință cu noul client al feris, barıș.

Vizioneaza chiar acum Suna-mi impresarul Episodul 43 Online Subtitrat

Productie: Suna-mi impresarul

Nume episod: Episodul 43

Despre Seriale Turcesti:Ep 43 Suna-mi impresarul, Suna-mi impresarul Sezonul 1 Episodul 43 Online Tradus, Suna-mi impresarul Sez 1 Ep 43 online HD, Suna-mi impresarul Serial Turcesc Despre Seriale