Sultanul inimii mele | Kalbimin Sultanı | Episodul 7 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Sultanul inimii mele | Kalbimin Sultanı | Episodul 7 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un amestec de est și vest, o dragoste care nu poate avea un final fericit. Mahmud al II-lea, sultanul Imperiului Otoman și Anna, o rusoaică deschisă și muncitoare. se întâlnesc întâmplător și se îndrăgostesc la prima vedere. Sultanul Mahmud îi oferă Annei să rămână în palat și să-și învețe copiii franceza. Ana acceptă postul. Interesul lor reciproc crește în fiecare zi și ana se trezește în imposibilitatea de a suporta ideea ca Mahmoud să fie alături de alte femei, în timp ce Mahmoud este surprins și impresionat de personalitatea ei în fiecare zi.
se mărturisesc unul altuia și încep să experimenteze ceva nou și fierbinte. după un timp, anna îi mărturisește lui mahmud că a fost plasată în palat ca spion, dar nu mai vrea să-și continue serviciile. Mahmoud se simte trădat și o pedepsește mult timp, dar apoi se va simți mai bine pentru că știe că a trebuit să facă ceea ce a făcut pentru a-și salva tatăl.

Vizioneaza chiar acum Sultanul inimii mele Episodul 7 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 7

Despre Seriale Turcesti:Ep 7 Sultanul inimii mele, Sultanul inimii mele Sezonul 1 Episodul 7 Online Tradus, Sultanul inimii mele Sez 1 Ep 7 online HD, Sultanul inimii mele Serial Turcesc Despre Seriale