Subat | Subat | Episodul 8 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Subat | Subat | Episodul 8 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

subat este un băiat care a fost lăsat într-un orfelinat în februarie și numit subat, care înseamnă februarie în turcă. în timp ce rămâne în orfelinat, este supus unor experimente care îi conferă superputeri. într-o zi izbucnește un incendiu în casa de copii și mor 17 orfani. Fața lui subat este parțial arsă într-un incendiu și este salvat de un fără adăpost pe nume aziz. aziz locuiește în apropierea tunelurilor din Istanbul și își câștigă existența adunând gunoiul. el cruță viața fiului său și începe să o crească într-un loc izolat după ce i-a descoperit superputeri.
15 ani mai târziu, subat devine un tânăr cu o cicatrice pe față. traieste fericit cu aziz si prietenul sau soltuk in tunelurile din istanbul. au o viață izolată de oamenii de rând și deci; atrage atenția în locuri publice. trăiesc pe străzi și sunt considerați criminali chiar dacă nu fac nimic rău.
subat a dezvoltat o serie de superputeri de-a lungul anilor. are o inteligență deosebită și își amintește toate detaliile evenimentelor minore din trecut. de asemenea, el este atât de puternic încât poate sări cu ușurință și să lovească mai mulți tipi deodată. dar nu face rău nimănui intenționat.

Vizioneaza chiar acum Subat Episodul 8 Online Subtitrat

Productie: Subat

Nume episod: Episodul 8

Despre Seriale Turcesti:Ep 8 Subat, Subat Sezonul 1 Episodul 8 Online Tradus, Subat Sez 1 Ep 8 online HD, Subat Serial Turcesc Despre Seriale