Strict secret | Gizli Sakli | Episodul 6 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Strict secret | Gizli Sakli | Episodul 6 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

top secret este un serial de televiziune de comedie romantică creat în Turcia de producții no dokus. sinem unsal și halit Özgyur sari starul din serial. naz (născută Ünsal) tocmai a absolvit academia de poliție și locuiește cu mama și unchiul ei, care sunt paznici. pentru a învinge un șef al mafiei, poliția decide să folosească naz și poliția nebună pamir (halit Özgür sarı) împreună pentru o misiune secretă. ca proaspăt căsătoriți, pamir și naz se vor muta împotriva casei familiei mafiote și vor câștiga încrederea lui tarık kosuoglu și îl vor aduce în fața justiției.
naz este o fată de 28 de ani care își luminează împrejurimile cu o față zâmbitoare și cu energie pozitivă. duce o viață umilă alături de mama și unchiul său. își iubește foarte mult mama pentru că și-a pierdut tatăl când era tânăr. Studentă de succes la cursurile sale, Naz visa să devină ofițer de poliție încă din copilărie. mama ei are vise diferite pentru fiica ei. ainur vrea ca fiica ei să devină asistentă ca ea.
dar în ciuda insistențelor mamei sale, Naz își îndeplinește visul și este primul care absolvă academia de poliție. Succesul lui naz la academie și prevenirea exploziei unui aeroport în urmă cu câțiva ani nu au trecut neobservate de Sadullah, șeful filialei organizate, care a inclus-o în operațiunea pe care a făcut-o pentru capturarea lui Tarık kosuoglu. naz arica a devenit acum soarele de vara al operatiei.
Pamir este un tânăr curator de 28 de ani frumos, încrezător și de mare succes. a participat la multe operațiuni ascunse ale filialei organizate și le-a finalizat cu succes aproape pe toate. s-a stabilit o relație tată-fiu între el și sadullah emir. acea relație este foarte importantă pentru un pamir, deoarece legăturile unui pamir cu familia sa sunt întrerupte la o vârstă care poate fi definită drept adolescență.
văzându-și tatăl trădându-și mama când era copil, Pamir nu are încredere în femei și își păstrează relațiile cu ele destul de superficiale. conceptul de familie este un concept care pentru el și-a pierdut deja credibilitatea. are o viață singuratică, aproape singur, până când începe să trăiască cu nasul în cap operația. nu mai este pamir ulağan, ci levent gönüz, soțul lui yaz gönüz.

Vizioneaza chiar acum Strict secret Episodul 6 Online Subtitrat

Productie: Strict secret

Nume episod: Episodul 6

Despre Seriale Turcesti:Ep 6 Strict secret, Strict secret Sezonul 1 Episodul 6 Online Tradus, Strict secret Sez 1 Ep 6 online HD, Strict secret Serial Turcesc Despre Seriale