Sotia mea periculoasa | Tehlikeli Karım | Episodul 1 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Sotia mea periculoasa | Tehlikeli Karım | Episodul 1 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

deryn provine dintr-o familie bogată și finanțează restaurantul soțului ei cu moștenirea ei. alper menține o relație cu partenerul său de afaceri seda, care este și bucătar la același restaurant.
după un timp, alper și seda încep să-și facă planuri de viitor pentru relația lor, dar alper nu vrea să renunțe la averea lui Derin. seda îl convinge să-și otrăvească soția ca să-i poată avea banii. când decid să ducă la îndeplinire acel plan, deryn dispare în acea noapte. un răpitor cere o răscumpărare de un milion de dolari și amenință că o va ucide dacă cheamă poliția. Alper sună imediat poliția, sperând că răpitorul o va ucide pe Deryn. cu toate acestea, poliția l-a suspectat inițial. când ofițerii încep să investigheze viața alperului, toate secretele lui sunt dezvăluite; situația lui financiară, afacerile sale secrete și planul său de a-și otrăvi soția.
Întreaga lume a lui Alper este răsturnată și el începe să-și pună la îndoială viața și să-și schimbe perspectiva. de atunci derin, alper si altii sunt in haos.

Vizioneaza chiar acum Sotia mea periculoasa Episodul 1 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 1

Despre Seriale Turcesti:Ep 1 Sotia mea periculoasa, Sotia mea periculoasa Sezonul 1 Episodul 1 Online Tradus, Sotia mea periculoasa Sez 1 Ep 1 online HD, Sotia mea periculoasa Serial Turcesc Despre Seriale