Ramai langa mine | Her Yerde Sen | Episodul 40 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Ramai langa mine | Her Yerde Sen | Episodul 40 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

demir (furkan andıç) este un arhitect genial, un tânăr de succes care se întoarce acasă la Istanbul după ani de studii în Japonia. tânărul refuză să lucreze în companii mari, iar în ciuda faptului că cei din jur îl avertizează că a făcut un fel de afacere, cumpără o firmă mică, în pragul falimentului, pe care intenționează să o scoată la suprafață în un an. în același timp, își cumpără casa din copilărie pentru amintirile sale.
dar ceea ce vezi, demir este surprins să constate că aceeași casă a fost cumpărată și de o altă persoană, o fată pe nume celin (aybüke pusat). încercând să curețe mizeria, eroii noștri descoperă că fiecare a cumpărat doar jumătate din casă și, din moment ce niciunul dintre ei nu vrea să renunțe, ajung să trăiască sub același acoperiș în speranța că celălalt va renunța mai devreme și va fugi. departe.
dar acțiunea devine și mai complicată când, ajungând la noua sa companie, demir descoperă că enervantul său colega de cameră Celine este de fapt subordonata lui: ea lucrează ca designer de interior. la fel ca colegii ei, lui Celine se resimte noile reguli si in general cerintele pe care le impune demir ca lider. printre acestea, faptul că idilele sunt interzise în birou, între colegi, irită pe toată lumea.
si asa se trezeste demir intr-un razboi pe doua fronturi, atat acasa cat si la birou, cu aceeasi femeie, celine, care comploteaza si gata sa faca orice ca sa-l scoata din casa si din companie. cum era de asteptat insa, personajele principale se indragostesc treptat, dar nu inainte de a trece prin multe necazuri!

Vizioneaza chiar acum Ramai langa mine Episodul 40 Online Subtitrat

Productie: Ramai langa mine

Nume episod: Episodul 40

Despre Seriale Turcesti:Ep 40 Ramai langa mine, Ramai langa mine Sezonul 1 Episodul 40 Online Tradus, Ramai langa mine Sez 1 Ep 40 online HD, Ramai langa mine Serial Turcesc Despre Seriale