Procesul | Yargi | Episodul 37 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Procesul | Yargi | Episodul 37 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Ceylin este un avocat neînfricat care nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. viața l-a testat devreme; a fost susținătorul de familie în absența tatălui său recent eliberat. a încercat să-și susțină mama și frații în felul ei și a trebuit să învețe să facă față singură condițiilor dure de viață. pentru că ea crede că tatăl ei este acuzat în mod greșit, este supărată până la capăt, așa că face lucrurile în propriile condiții. intr-o zi s-a prezentat in fata procurorului ilgaz pentru a obtine informatii ilegale despre clientul sau. cu toate acestea, ilgaz, spre deosebire de cejlin, are reguli stricte de etică profesională, făcându-l un procuror de mare succes și respectat în carieră.
în plus, tatăl său metin, respectat ca ilgaz și dând drept exemplu, lucrează ca șef al secției de omucideri a secției de poliție din istanbul. ilgaz a învățat și a adoptat toate principiile precum onestitatea, onoarea și respectul de la tatăl său. i-a promis atât tatălui său Metin, cât și însuși că își va conduce munca pe baza acelor principii pentru tot restul vieții.
de aceea cejlino si ilgaz au un mare conflict si se confrunta. cu toate acestea, ilgaz trebuie să-și încalce propriile reguli pentru prima dată când întâlnește un caz de crimă în care fratele său Çınar, care este foarte diferit de el și mereu în necaz, este acuzat că este un criminal. ilgaz ii cere lui cejlino sa-si protejeze fratele; pentru că în acest caz, când toate săgețile indică către fratele său, el are nevoie de nelimitat. din acel moment lucrurile iau o întorsătură pe care niciunul dintre ei nu ar fi putut-o prevedea. în timp ce lucrează pentru a-l scuti pe Çınar, se vor găsi într-un mister care implică ambele familii.

Vizioneaza chiar acum Procesul Episodul 37 Online Subtitrat

Productie: Procesul

Nume episod: Episodul 37

Despre Seriale Turcesti:Ep 37 Procesul, Procesul Sezonul 1 Episodul 37 Online Tradus, Procesul Sez 1 Ep 37 online HD, Procesul Serial Turcesc Despre Seriale