Procesul | Yargi | Episodul 36 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Procesul | Yargi | Episodul 36 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Ceylin este un avocat neînfricat care nu cunoaște limite atunci când vine vorba de reguli. viața a pus-o curând la încercare; a fost cap de familie în lipsa tatălui său, care tocmai ieșise din închisoare. a încercat să-și susțină mama și frații în felul ei și a trebuit să învețe să facă față singură condițiilor dure de viață. pentru că ea crede că tatăl ei este acuzat pe nedrept, este profund supărată, așa că face lucrurile după propriile reguli. intr-o zi s-a prezentat in fata procurorului ilgaz pentru a obtine informatii ilegale despre clientul sau. totuși, ilgaz, spre deosebire de cejlin, are standarde stricte de etică profesională, făcându-l un procuror de mare succes și respectat în cariera sa.
în plus, tatăl său Metin, care este respectat ca instrument și dat drept exemplu, este șef al secției de omucideri a poliției din Istanbul. ilgaz a învățat și a adoptat toate principiile precum onestitatea, onoarea și respectul de la tatăl său. i-a promis atât tatălui său, cât și însuși că își va face munca pe baza acelor principii de-a lungul vieții.
de aceea cejlino si ilgaz au un mare conflict si se confrunta. cu toate acestea, ilgaz trebuie mai întâi să-și încalce propriile reguli atunci când întâlnește un caz de crimă în care fratele său Çınar, care este foarte diferit de el și mereu în necaz, este acuzat că este un criminal. ilgaz ii cere lui cejlino sa-si protejeze fratele; pentru că în acest caz, când toate săgețile indică către fratele său, el are nevoie de nelimitat. din acel moment lucrurile iau o întorsătură pe care niciunul dintre noi nu l-ar fi putut prevedea. în timp ce lucrează pentru a-l exonera pe Çınar, se trezesc într-un mister care implică ambele familii.

Vizioneaza chiar acum Procesul Episodul 36 Online Subtitrat

Productie: Procesul

Nume episod: Episodul 36

Despre Seriale Turcesti:Ep 36 Procesul, Procesul Sezonul 1 Episodul 36 Online Tradus, Procesul Sez 1 Ep 36 online HD, Procesul Serial Turcesc Despre Seriale