Prizoniera destinului | Dogdugun Ev Kaderindir | Episodul 18 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Prizoniera destinului | Dogdugun Ev Kaderindir | Episodul 18 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în seria prizonierului sorții avem o intriga puternică, personaje memorabile marcate de legături sufletești, greu încercate de situații de viață enervante. personajul central, o fată prinsă între dragostea pentru cei care i-au dat viața și dragostea pentru mama ei adoptivă, te va impresiona prin alegerile ei și drumul întortocheat dintre două lumi, cea a bogaților și cea a săracilor. Inspirat dintr-o poveste adevărată, serialul se concentrează pe zeynep (demet Özdemir), o femeie care trece printr-o serie de experiențe dramatice. provine dintr-o familie săracă condusă de un tată alcoolic. Tragedia lovește când fratele lui Zeynep moare din cauza unui tratament neadecvat. Norocul băiatului se schimbă atunci când familia în care mama lui lucrează ca menajeră se oferă să o adopte. parintii fetei accepta in speranta ca viata ei se va schimba in bine. deci zinepe este inconjurata de iubire si are o viata frumoasa, dar ceva pare sa lipseasca, iar aceasta lipsa este legata de despartirea de cel care i-a dat viata.
după o copilărie marcată de lipsă și incertitudine, zeynep devine, datorită noii sale familii, o femeie inteligentă și educată cu perspectiva unei vieți pline. este logodită cu un nou model de înalta societate și totul arată bine în viitorul ei. dar acea poveste se termină brusc când mama ei biologică apare în viața tinerei, încercând să-și recapete controlul asupra ei și să o aducă în casa în care s-a născut zeynep. frumoasa fata este prinsa intre dragostea pe care o simte pentru familia care a adoptat-o ​​si dragostea pentru parintii care i-au dat viata. întoarcerea acasă este plină de surprize și o întâlnire extraordinară are potențialul de a schimba totul.

Vizioneaza chiar acum Prizoniera destinului Episodul 18 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 18

Despre Seriale Turcesti:Ep 18 Prizoniera destinului, Prizoniera destinului Sezonul 1 Episodul 18 Online Tradus, Prizoniera destinului Sez 1 Ep 18 online HD, Prizoniera destinului Serial Turcesc Despre Seriale