Poyraz Karayel | Poyraz Karayel | Episodul 14 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Poyraz Karayel | Poyraz Karayel | Episodul 14 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

este o poveste în care dragostea și ura, prietenia și vrăjmășia, bunătatea și răutatea trăiesc pe margine. poyraz karayel este un fost polițist suspendat pe nedrept pentru o infracțiune pe care nu a comis-o. pierde tot ce îi pasă; familia, munca, soția și copilul lui. se afla in cea mai proasta situatie. în timp ce încearcă cu disperare să găsească o modalitate de a-și captura fiul de la socrul său, bătrânul șef poyraz mumtaz îi face o ofertă. în această încercare, el trebuie să se infiltreze în nașul său uman bahri și să ofere informații șefului.
poyraz nu are de ales decât să accepte această ofertă. între timp, el întâlnește o fată pe nume aishegül. întrucât poyraz este stăpânul necazului, reușește și el să-l bage în necaz pe aishegül.
aishegül și poyraz s-au îndrăgostit din momentul în care s-au cunoscut. cu toate acestea, dragostea pare imposibilă pentru acești doi oameni răniți, obosiți și singuri. Motivul pentru aceasta este că aishegül este fiica lui bahri umman și poyraz trebuie să-și păstreze misiunea secretă față de aishegül.

Vizioneaza chiar acum Poyraz Karayel Episodul 14 Online Subtitrat

Productie: Poyraz Karayel

Nume episod: Episodul 14

Despre Seriale Turcesti:Ep 14 Poyraz Karayel, Poyraz Karayel Sezonul 1 Episodul 14 Online Tradus, Poyraz Karayel Sez 1 Ep 14 online HD, Poyraz Karayel Serial Turcesc Despre Seriale