Povestea de pe insula | Ada Masali | Episodul 22 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Povestea de pe insula | Ada Masali | Episodul 22 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în acest serial actorii joacă: ayça aysin turan, alp navruz njihan büyükagaç, ipek tenolcay, bülent Çolak, bedia ener, beril pozam, cem kenar, merve nur bengi, branchs narin, fatih yücebag, Özge demirtel.
Haziran se va întâlni cu șeful său la locul din Tokyo care era visul lui. dar pentru a obține acea promovare, trebuie mai întâi să-ți ajuți șeful într-o anumită situație. el trebuie să meargă pe insula kırlangıç ​​și să-l convingă pe proprietar să-și vândă pământul companiei. Misiunea finală necesară pentru a face această persoană să nu mai fie încăpățânată și să-și vândă pământul este să găsească ceva pe care să-l poată folosi împotriva ei pentru a o forța să-l vândă.
când Haziran vine pe insulă și se plimbă, îl întâlnește pe poyraz. poyraz încearcă imediat să scape de ea. din prima clipă în care se întâlnesc, se enervează. cu toate acestea, Haziran a obținut informațiile de care avea nevoie șeful său.
abia așteaptă să se întoarcă în orașul istanbul, pe care îl iubește atât de mult, când își va întâlni mătușa. când feribotul se pierde, ei sunt nevoiți să rămână pe insulă.
fără să-și dea seama ce se întâmplă, Haziran se trezește brusc dansând cu poyraz într-o competiție de dans. ea realizează curând că șeful ei a dezamăgit-o. pentru a înrăutăți lucrurile, își dă seama și că l-a rănit cu adevărat pe Poyraz.
când își dă seama cât de multe pagube a provocat, este hotărâtă să-și îndrepte greșeala, așa că se adresează lui Poyraz cu o propunere.

Vizioneaza chiar acum Povestea de pe insula Episodul 22 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 22

Despre Seriale Turcesti:Ep 22 Povestea de pe insula, Povestea de pe insula Sezonul 1 Episodul 22 Online Tradus, Povestea de pe insula Sez 1 Ep 22 online HD, Povestea de pe insula Serial Turcesc Despre Seriale