Patria mea esti tu | Vatanim sensin | Episodul 45 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Patria mea esti tu | Vatanim sensin | Episodul 45 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

dincolo de povestea de dragoste există un context istoric și un personaj care are un echivalent în realitate. Acțiunea din „vatanim sensin” are loc în 1919, în timpul războiului turc de independență, iar cevdet, personajul interpretat de halit ergenc, este un film despre personalitatea unui erou național, un pion important în războiul dintre Turcia și Grecia. . . , unul dintre confidentii lui Mustafa Kemal Atatürk. schimbările socio-politice dramatice, realitatea crudă a războiului testează dragostea dintre cevdet (halit ergenc) și azize (berguzar korel).
ea este mama devotată care se luptă să-și țină familia unită în momentele extrem de dificile pentru o femeie. o femeie care găsește mângâiere în amintirea iubirii pe care a trăit-o, dar este forțată să respingă bărbatul pe care îl iubește. o mamă condamnată să aleagă între familie și soție.

Vizioneaza chiar acum Patria mea esti tu Episodul 45 Online Subtitrat

Productie: Patria mea esti tu

Nume episod: Episodul 45

Despre Seriale Turcesti:Ep 45 Patria mea esti tu, Patria mea esti tu Sezonul 1 Episodul 45 Online Tradus, Patria mea esti tu Sez 1 Ep 45 online HD, Patria mea esti tu Serial Turcesc Despre Seriale