Pasari ranite TV | Pasari ranite | Episodul 136 si 137 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Pasari ranite TV | Pasari ranite | Episodul 136 si 137 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

o poveste a doi orfani fugă de un criminal nemilos care încearcă să-și găsească o nouă viață la Istanbul, de la producătorul serialului elif de succes internațional. povestea seriei păsări rănite se învârte în jurul unui frate și al unei surori rupte între două lumi: străzile periculoase pe care s-au născut și conacul luxos al familiei metehanoglu. meryem este o fată puternică și frumoasă care și-a petrecut ultimii cinci ani crescându-și „fratele mai mic” Ömer. era adolescentă când cineva i-a dat tatălui ei adormit un copil de jomer. intenționa să vândă copilul, dar Durmus a fost dus la închisoare înainte de a putea finaliza vânzarea.
Meriem este hotărâtă să-l țină pe Yomer departe de străzi și să lucreze zi și noapte pentru a asigura o viață bună și decentă pentru amândoi. neștiind că tânărul este fiul unui industrial puternic, a fost răpit într-o luptă pentru putere pentru controlul imperiului familiei.
povestea începe când durmus se întoarce acasă cu meryem și „fiul” său Ömer. Dormas nu-i place yomer, dar lucrurile se schimbă atunci când descoperă că acest băiat are pricepere pentru a strânge încuietori. în mintea lui, durmus vede un hoț perfect și se grăbește să-i spună șefului său să-l ia.

Vizioneaza chiar acum Pasari ranite TV Episodul 136 si 137 Online Subtitrat

Productie: Pasari ranite TV

Nume episod: Episodul 136 si 137

Despre Seriale Turcesti:Ep 136 si 137 Pasari ranite TV, Pasari ranite TV Sezonul 1 Episodul 136 si 137 Online Tradus, Pasari ranite TV Sez 1 Ep 136 si 137 online HD, Pasari ranite TV Serial Turcesc Despre Seriale