Pasarea de smarald | Zümrüdüanka | Episodul 19 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Pasarea de smarald | Zümrüdüanka | Episodul 19 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în serialul pasărea de smarald, actorii joacă: alp navruz, ceren yılmaz, selim bayraktar hatice aslan, sebahat takır, ayten uncuoğlu, umut karadağ, serhat Özcan, miray akay, elif Çakman, pelin abay, barış küçük.güller bags kulzük. locuiește în cel mai sărac cartier din nevșehir cu mama, tatăl și sora lui. Lucrează într-o fabrică deținută de familia Demirkan, care este familia bogată din mijlocul Anatoliei.
Mama lui zümrüt se plânge constant de finanțele și standardul ei de viață, este genul de persoană unde tot ce își dorește este ca fiicele ei să se căsătorească cu oameni bogați pentru a avea și ea o viață mai bună. ea muncește din greu acolo pentru că ăsta este genul de femeie.
în timp ce Zyumrut suportă presiunea mamei sale, pe de altă parte el ține secretă de mama sa cererea în căsătorie pe care a primit-o de la Addis Bey, care este moștenitorul familiei Demirkan.
Yufet va afla în cele din urmă și va face presiuni și va juca toate jocurile la care se poate gândi pentru a-și căsători fiica cu Adil Bey.
mormăit va obiecta cu înverșunare. este pentru că un alt secret arde în inima lui. zümrüt este îndrăgostit de Serhat, nepotul familiei demirkan, ucis în timpul serviciului său militar în Siria, iar acest lucru a redus această dragoste în scrum.

Vizioneaza chiar acum Pasarea de smarald Episodul 19 Online Subtitrat

Productie: Pasarea de smarald

Nume episod: Episodul 19

Despre Seriale Turcesti:Ep 19 Pasarea de smarald, Pasarea de smarald Sezonul 1 Episodul 19 Online Tradus, Pasarea de smarald Sez 1 Ep 19 online HD, Pasarea de smarald Serial Turcesc Despre Seriale