Organizatia | Teşkilat | Episodul 51 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Organizatia | Teşkilat | Episodul 51 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un atac asupra unui curcan de către o lume întunecată necunoscută care le-a pus planurile în mișcare, alertând lumea despre programele pentru curcan İha și sİha. după această mișcare surprinzătoare; serviciul secret național decide crearea unei organizații secrete. Un ofițer de informații foarte experimentat, Mete Bey, care se va ocupa de această organizație secretă, va crea o echipă care se va putea ocupa de diverse misiuni secrete atât în ​​interiorul țării, cât și în afara acesteia. pentru a realiza acest lucru și a fi eficienți, membrii acestei agenții secrete trebuie să fie oficial decedați, iar aceasta este o cerință de a fi membru al echipei pe care toată lumea trebuie să o accepte.
alegerea metacorpilor pentru această echipă include zehra, hakkı, pınar, hulki și gürcan și el se întâlnește pe fiecare dintre ei unul câte unul și explică că toată lumea, inclusiv rudele lor, trebuie să știe că „sunt morți” și trebuie să accepte. conditia asta…
echipa adunată l-a numit pe serdar kılıçasla drept lider, deoarece este cel mai recunoscut, cel mai bun și mai experimentat explorator al echipei. acum serdar este blocat între dragostea lui pentru țară și dragostea pentru viața lui, ceren ca și ceren va trebui spus că serdar a murit.
fiecare membru al grupului este un expert și are o specialitate în domeniul său de informare, pentru că fiecare își dă seama că pornește într-o călătorie din care nu se va întoarce.

Vizioneaza chiar acum Organizatia Episodul 51 Online Subtitrat

Productie: Organizatia

Nume episod: Episodul 51

Despre Seriale Turcesti:Ep 51 Organizatia, Organizatia Sezonul 1 Episodul 51 Online Tradus, Organizatia Sez 1 Ep 51 online HD, Organizatia Serial Turcesc Despre Seriale