Organizatia | Teşkilat | Episodul 10 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Organizatia | Teşkilat | Episodul 10 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un atac asupra unui curcan dintr-o lume întunecată necunoscută care i-a pus planurile în mișcare, alertând lumea programelor İha și sİha de curcan. după această mișcare surprinzătoare; serviciul secret național decide crearea unei organizații secrete. un ofițer de informații extrem de experimentat, meta bey, care va fi în fruntea acestei organizații secrete, va crea o echipă care se va putea ocupa de diverse misiuni secrete atât în ​​interiorul țării, cât și în afara acesteia. pentru a realiza acest lucru și a fi eficienți, membrii acestei agenții secrete trebuie să fie oficial decedați, iar aceasta este o cerință de a fi membru al echipei pe care toată lumea trebuie să o accepte.
alegerea țintelor pentru această echipă include zehran, hakkı, pınar, hulki și gürcan și să le îndeplinească una câte una și să explice că toată lumea, inclusiv rudele lor, trebuie să știe că sunt „morți” și trebuie să accepte această condiție. ..
echipa adunată l-a numit pe serdar kılıçasla drept lider, deoarece este cel mai recunoscut, cel mai bun și mai experimentat explorator al echipei. acum serdar este blocat între dragostea lui pentru pământul său și dragostea pentru viața lui, pentru că ceren va mai trebui spus și că serdar a murit.
fiecare membru al grupului este un expert și are o specialitate în domeniul său de informare, pentru că fiecare își dă seama că pornește într-o călătorie din care nu se va întoarce.

Vizioneaza chiar acum Organizatia Episodul 10 Online Subtitrat

Productie: Organizatia

Nume episod: Episodul 10

Despre Seriale Turcesti:Ep 10 Organizatia, Organizatia Sezonul 1 Episodul 10 Online Tradus, Organizatia Sez 1 Ep 10 online HD, Organizatia Serial Turcesc Despre Seriale