O raza de speranta | Bahari Beklerken | Episodul 1 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza O raza de speranta | Bahari Beklerken | Episodul 1 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

soțul lui ipek omer a fost arestat pentru furt cu mulți ani în urmă. în timp ce, ipek, care este însărcinată în acel moment, dă naștere și își pierde copilul la scurt timp după naștere. îngropând durerea fiului ei și a soțului ei în ea, ipek a trăit ani de zile ca refugiată în casa familiei unchiului ei. fără să știe că totul deținut de khalil, fiul unchiului ei, îi aparține de fapt. au trecut unsprezece ani de la aceste evenimente. omer, grație sedat, un bărbat cunoscut în închisoare devine un om extrem de puternic și nemilos. se întoarce să se răzbune pe ipek și pe familia lui. unsprezece ani mai târziu, un kadir a cărui muncă nu merge bine bate la ușa lui Neslihan și îi cere ajutor.
Neslihan, incapabil să-i dea lui Kadir banii pe care îi dorește, este forțat să se întâlnească cu Selma și Kadir la vila și baharul lor. aceasta este oportunitatea perfectă pentru un non-slihan, deoarece bahar este acum literalmente în același mediu cu mama ei natală. pe măsură ce neslihan își propune să scape de bahar, între bahar și ipek începe să se formeze o dragoste profundă.
pek are grijă de bahar fără să știe că el este fiul ei. bahar rămâne ipek ca mama ei biologică.
pe de altă parte, omer intenționează să se răzbune pe ipek, pe care îl crede vinovat și a divorțat de ea în timp ce era în închisoare. Dragostea lui Omer a fost înlocuită cu o ură intensă. va învinge ura sau va învinge iubirea? va reuși bahar să se reîntâlnească cu mama și cu tatăl ei?
povestea noastră este despre o mamă, un tată și un fiu care trec peste obstacole pentru a se regăsi unul pe celălalt cu speranța de a deveni din nou o familie.

Vizioneaza chiar acum O raza de speranta Episodul 1 Online Subtitrat

Productie: O raza de speranta

Nume episod: Episodul 1

Despre Seriale Turcesti:Ep 1 O raza de speranta, O raza de speranta Sezonul 1 Episodul 1 Online Tradus, O raza de speranta Sez 1 Ep 1 online HD, O raza de speranta Serial Turcesc Despre Seriale