Nu ştie nimeni | Kimse bilmez | Episodul 26 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Nu ştie nimeni | Kimse bilmez | Episodul 26 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

nimeni nu stie ca este o poveste de dragoste atipica intre sevda – cea care viseaza sa devina vedeta si alich – cea cu un trecut misterios. aleasă să devină chipul publicitar al unui brand, sevda se apropie tot mai mult de visul ei de a deveni vedetă. dar descoperă că fratele său a căzut în mâinile unui gangster nemilos, un pilot. dacă nu găsește bani, îl vor ucide. soluția pe care o găsește pentru a-și salva fratele devine cel mai mare nod din viața lui, ducându-și urmele către un iubit obsedat, Uygar Sarıkaya și oamenii lui.
sevda fuge de el si se refugiaza in casa lui ali huroglu. Cunoscut drept „Profesorul Ali” pentru faptele sale bune, Ali are un singur scop în viață: să-și găsească fratele pierdut. intrand in acea noapte in casa lui ali, sevda isi schimba total viata, dar si pe a lui ali. uygar nu intentioneaza sa renunte la sevda. afacerea neterminată a lui ali cu trecutul va duce la imposibilitatea ca ali și sevda să fie împreună.

Vizioneaza chiar acum Nu ştie nimeni Episodul 26 Online Subtitrat

Productie: Nu ştie nimeni

Nume episod: Episodul 26

Despre Seriale Turcesti:Ep 26 Nu ştie nimeni, Nu ştie nimeni Sezonul 1 Episodul 26 Online Tradus, Nu ştie nimeni Sez 1 Ep 26 online HD, Nu ştie nimeni Serial Turcesc Despre Seriale