Nehir | Baraj | Episodul 25 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Nehir | Baraj | Episodul 25 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

„Nehir” descrie povestea uluitoare a unei tinere care face o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu, interpretat de actrița Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie extrem de dificilă. Abandonată de părinții ei în copilărie, se confruntă cu dificultățile inerente de a trăi într-un orfelinat. ajungând la adolescență, o întâlnește pe Zerrin (sumru yavrcuk), o femeie foarte inteligentă care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei și o învață cum să supraviețuiască, dar mai presus de toate va fi un adevărat mentor în secretele înșelăciunii.
așa că nehir și zerrin devin „parteneri de afaceri”. Nehir va profita din plin de frumusețea ei și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai mulți oameni bogați și puternici, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. duo-ul funcționează perfect până când într-o zi, în timp ce își caută următoarea țintă, zerrin observă că nehir este foarte aproape de un personaj numit „nazim”.
o ceartă între cei doi îl face pe nehir să-și lase trecutul în urmă și să vrea să înceapă o nouă viață și să fie alături de nazim guney (feyyaz duman), omul de care se simte cel mai aproape.
Pentru cei trei eroi, Nehir, Saaun și Nazim, fiecare zi este o nouă provocare, unde minciunile și minciunile sunt la ordinea zilei și doar adevărul este singurul lucru care poate schimba totul înainte ca lucrurile să devină ireparabile. dar ce se întâmplă într-o lume în care oamenii sunt judecați după aspectul lor? Va putea dragostea adevărată să triumfe și să schimbe în bine viețile personajelor principale?

Vizioneaza chiar acum Nehir Episodul 25 Online Subtitrat

Productie: Nehir

Nume episod: Episodul 25

Despre Seriale Turcesti:Ep 25 Nehir, Nehir Sezonul 1 Episodul 25 Online Tradus, Nehir Sez 1 Ep 25 online HD, Nehir Serial Turcesc Despre Seriale