Mostenirea TV | Emanet | Episodul 436 si 437 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Mostenirea TV | Emanet | Episodul 436 si 437 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Kevser a crescut într-un cartier modest și sărac, iar după ce a devenit mireasa fiului bogatei familii Karamli, tatăl ei a rupt toate legăturile cu ea pentru că nu a aprobat această căsătorie. dar când kevser își pierde soțul, ea se trezește brusc blocată în moșia fără dragoste kırımlı cu fiul ei de 5 ani, Yusuf, fără unde să meargă.
într-o zi se întâmplă o tragedie și ea moare în accident. Micul Yusuf este acum prins într-un conac plin de oameni răi și are nevoie disperată de dragoste și afecțiune. unchiul ei Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu sânge rece, care și-a închis cu mult timp în urmă inima tuturor sentimentelor.
Deși Yusuf este foarte bine protejat de grija unchiului său, el își dorește simpatie.
pe patul de moarte, kevser îi cere surorii sale sheher să vină la conac și să aibă grijă de fiul său. simțindu-se obligat să protejeze moștenirea surorii sale, sheher își părăsește și cartierul pentru a se muta la palatul karamli.
cele două familii continuă să se confrunte cu diverse conflicte, dar, fără îndoială, o inimă adâncă începe să crească în inimile lui Sheher și Yaman…

Vizioneaza chiar acum Mostenirea TV Episodul 436 si 437 Online Subtitrat

Productie: Mostenirea TV

Nume episod: Episodul 436 si 437

Despre Seriale Turcesti:Ep 436 si 437 Mostenirea TV, Mostenirea TV Sezonul 1 Episodul 436 si 437 Online Tradus, Mostenirea TV Sez 1 Ep 436 si 437 online HD, Mostenirea TV Serial Turcesc Despre Seriale