Mostenirea | Emanet | Episodul 353 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Mostenirea | Emanet | Episodul 353 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

viitorul unui copil nevinovat se află în centrul unei lupte acerbe între două familii. Îl pot salva iubirea și moștenirea familiei sale? -indisponibil- kevser a crescut într-un cartier umil și sărac, iar după ce a devenit nora familiei bogate kırımlı, tatăl ei a rupt toate legăturile cu ea pentru că nu a aprobat această căsătorie. dar când kevser își pierde soțul, ea se trezește brusc blocată în moșia kırımlı cu fiul ei de 5 ani, Yusuf, fără unde să meargă.
într-o zi se întâmplă o tragedie și ea moare în accident. micul yusuf este acum blocat într-un conac plin de oameni răi și lipsit de dragoste și afecțiune. unchiul ei Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu sânge rece, care și-a închis cu mult timp în urmă inima tuturor sentimentelor. Deși Yusuf este foarte bine protejat de grija unchiului său, tânjește după simpatie.
pe patul de moarte, kevser îi cere surorii sale sheher să vină la conac și să aibă grijă de fiul său. simțindu-se obligat să protejeze moștenirea surorii sale, sheher își părăsește și cartierul pentru a se muta la palatul karamli. cele două familii continuă să se confrunte cu diverse conflicte, dar o dragoste profundă de netăgăduit începe să crească în inimile lui sheher și yaman.

Vizioneaza chiar acum Mostenirea Episodul 353 Online Subtitrat

Productie: Mostenirea

Nume episod: Episodul 353

Despre Seriale Turcesti:Ep 353 Mostenirea, Mostenirea Sezonul 1 Episodul 353 Online Tradus, Mostenirea Sez 1 Ep 353 online HD, Mostenirea Serial Turcesc Despre Seriale