Mireasa din Istanbul |  Istanbullu Gelin | Episodul 39 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Mireasa din Istanbul |  Istanbullu Gelin | Episodul 39 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Actorii Yozcan Deniz, Asli Enver, Ipek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoglu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoglu, Dilara Aksuyek și Güven Murat Akpanar joacă în acest serial.
süreyya, o fată tânără care a crescut fără tată și fără mamă, o fată frumoasă și mândră, plină de viață. trăiește o poveste de dragoste dramatică cu farooq, un om de afaceri bogat și carismatic care apare brusc. dragostea dintre sureya, care crește într-un oraș mare și este relaxat, și farooq, care este foarte atașat de familia și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern. süreyya, o fată tânără care a crescut fără tată și fără mamă, o fată frumoasă și mândră, plină de viață. trăiește o poveste de dragoste dramatică cu farooq, un om de afaceri bogat și carismatic care apare brusc. dragostea dintre sureya, care crește într-un oraș mare și este relaxat, și farooq, care este foarte atașat de familia și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern. mireasa din istanbul episodul 39 online subtitrat.

Vizioneaza chiar acum Mireasa din Istanbul Episodul 39 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 39

Despre Seriale Turcesti:Ep 39 Mireasa din Istanbul, Mireasa din Istanbul Sezonul 1 Episodul 39 Online Tradus, Mireasa din Istanbul Sez 1 Ep 39 online HD, Mireasa din Istanbul Serial Turcesc Despre Seriale