Mireasa din Istanbul |  Istanbullu Gelin | Episodul 2 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Mireasa din Istanbul |  Istanbullu Gelin | Episodul 2 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Actorii Yozcan Deniz, Asli Enver, Ipek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoglu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoglu, Dilara Aksuyek și Güven Murat Akpanar joacă în acest serial.
süreyya, o fată tânără care a crescut fără tată și fără mamă, o fată frumoasă și mândră, plină de viață. trăiește o poveste de dragoste dramatică cu farooq, un om de afaceri bogat și carismatic care apare brusc. dragostea dintre sureya, care crește într-un oraș mare și este relaxat, și farooq, care este foarte atașat de familia și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern. süreyya, o fată tânără care a crescut fără tată și fără mamă, o fată frumoasă și mândră, plină de viață. trăiește o poveste de dragoste dramatică cu farooq, un om de afaceri bogat și carismatic care apare brusc. dragostea dintre sureya, care crește într-un oraș mare și este relaxat, și farooq, care este foarte atașat de familia și tradițiile sale, în ciuda aspectului său modern. mireasa din istanbul episodul 2 online subtitrat.

Vizioneaza chiar acum Mireasa din Istanbul Episodul 2 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 2

Despre Seriale Turcesti:Ep 2 Mireasa din Istanbul, Mireasa din Istanbul Sezonul 1 Episodul 2 Online Tradus, Mireasa din Istanbul Sez 1 Ep 2 online HD, Mireasa din Istanbul Serial Turcesc Despre Seriale