Mai frumoasa decat tine | Senden Daha Güzel | Episodul 2 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Mai frumoasa decat tine | Senden Daha Güzel | Episodul 2 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Mai drăguță decât tine, efsun este atrasă de satul ei idilic și de viața haotică a orașului când reapare mama ei fecioară de mult pierdută. În această poveste plină de căldură, emoționantul Efsun se luptă să se integreze în înalta societate din Istanbul până când găsește dragostea. apoi înflorește, depășind rivalitățile personale pe măsură ce își găsește drumul în viață. Pervin a părăsit efsun când avea șase ani pentru a deveni chirurg plastician senior. Douăzeci și unu de ani mai târziu, îl păcălește pe dermatologul de succes efsun să vină la Istanbul pentru a ajuta la conducerea clinicii ei de frumusețe. pervin nu va accepta un nu ca răspuns, chiar amenințând că va lua ferma lui efsun dacă nu este de acord.
efsun se luptă să se adapteze la lumea chirurgiei plastice și la chirurgul kaan cu care conduce clinica. dar evoluează dintr-un flirt arogant când începe să se îndrăgostească de efsun. sunt implicați într-o relație pasională care le schimbă atitudinea față de viața orașului.
efsun începe să vadă că oamenii din oraș au povești diferite de spus și probleme de rezolvat. Depășind greutățile vieții singuratice și stresante ale orașului, Efsun și prietenii săi se apropie, rezolvă probleme și devin o mare familie care împărtășește lacrimi și bucurie.

Vizioneaza chiar acum Mai frumoasa decat tine Episodul 2 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 2

Despre Seriale Turcesti:Ep 2 Mai frumoasa decat tine, Mai frumoasa decat tine Sezonul 1 Episodul 2 Online Tradus, Mai frumoasa decat tine Sez 1 Ep 2 online HD, Mai frumoasa decat tine Serial Turcesc Despre Seriale