La rascruce | Carpisma | Episodul 39 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza La rascruce | Carpisma | Episodul 39 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

actorii fac parte din distribuție: kivanç tatlitug, elçin sangu, alperen duymaz, melisa pamuk, onur saylak, rojda demirer, merve Çagiran, hakan kurtas, erkan can, gökçen bilge Çiftçi, konca cilasun, yildirim simsek. -nu este disponibil- intriga seriei de răscruce începe puternic și se concentrează pe un kadir (kıvanç tatlıtuğ) care își pierde soția și fiica într-un act teribil de terorism. Copleșit de vinovăția pentru cele întâmplate, este din ce în ce mai hotărât să se sinucidă provocând un accident de circulație. dar decizia sa de a-și pune capăt vieții, împotriva voinței sale, îi va schimba cursul vieții. această decizie a personajului central are potențialul de a schimba complet viața participanților la eveniment: kadir, zeynep, kerem (alperen duymaz) și djemre (melissa asli pamuk).
după tragicul accident, zeynep, care îl întâlnește pe kadir la orfelinat, își va vindeca sufletul rănit; sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt îi vor ajuta să facă față provocărilor dificile cu care se vor confrunta. pe de altă parte, kerem și chemre, care împărtășesc și sunt legați de un mare secret, fac parte din două lumi complet diferite. cemre este moștenitorul unei firme de avocatură și kerem – un tânăr fără resurse financiare care are probleme cu legea.

Vizioneaza chiar acum La rascruce Episodul 39 Online Subtitrat

Productie: La rascruce

Nume episod: Episodul 39

Despre Seriale Turcesti:Ep 39 La rascruce, La rascruce Sezonul 1 Episodul 39 Online Tradus, La rascruce Sez 1 Ep 39 online HD, La rascruce Serial Turcesc Despre Seriale