La bine si la greu | İyi Günde Kötü Günde | Episodul 5 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza La bine si la greu | İyi Günde Kötü Günde | Episodul 5 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

actorii fac parte din distribuție: elçin sangu, ozan dolunay, yasemin allen, Şenay gürler, derya alabora, nergis kumbasar, sinan albayrak, ali yağcı, hakan şilınmış, deniz isın, tugay erdoğan, hande yılmaz. leila simte durerea de a sta la masa de nunta in ziua in care se casatoreste cu barbatul iubit. În plus, Leila trebuie să aranjeze nunta iubitului ei șarpe cu melisa. leila este un wedding planner de mare succes. proprietarul companiei, aslıhan, îi spune lui Leyla că îi încredințează toată planificarea pentru nunta fiicei sale, Melissa, și că speră ca aceasta să fie gestionată în cel mai bun mod posibil.
sarp se mută de la Londra la Istanbul pentru a se căsători cu iubita sa, Melisa, pe lângă faptul că își transferă posturi într-un lanț hotelier foarte prestigios pentru a deveni șeful acestuia.
Leyla este foarte fericită că sarp, bărbatul pe care îl iubește, a fost transferat înapoi la Istanbul și acesta ar putea fi un nou început pentru ei. totuși, când acești doi se întâlnesc pentru prima dată, habar nu au de șocul care îi așteaptă.
sarp a lăsat-o la altar în urmă cu cinci ani. nimeni nu a știut vreodată de ce. acum leila este nevoită să organizeze nunta bărbatului care i-a stricat viața.

Vizioneaza chiar acum La bine si la greu Episodul 5 Online Subtitrat

Productie: La bine si la greu

Nume episod: Episodul 5

Despre Seriale Turcesti:Ep 5 La bine si la greu, La bine si la greu Sezonul 1 Episodul 5 Online Tradus, La bine si la greu Sez 1 Ep 5 online HD, La bine si la greu Serial Turcesc Despre Seriale