Kursun | Kursun | Episodul 5 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Kursun | Kursun | Episodul 5 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

povestea serialului Kursun este despre un tânăr procuror care nu se oprește la nimic pentru a-și asigura dreptatea și un jurnalist frumos. Va obține Orhan în sfârșit dreptate și va rezolva cazul de crimă? leila va avea încredere în orhan și va rămâne alături de el indiferent de ce? Orhan și Leyla își vor putea proteja familiile și cei dragi în acest proces dificil? -indisponibil- orhan este un tânăr procuror care refuză să facă ceva pentru a-și asigura dreptatea. primește un caz dificil în care o tânără este ucisă, iar fiul unui congresman devine suspect în crimă.
Deși suspectul de crimă provine dintr-o familie bogată și puternică, Orhan este hotărât să rezolve cazul fără teamă. dar el realizează curând că această crimă are legătură cu lumea interlopă a Istanbulului. așa că orhan își provoacă chiar superiorii din cameră.
leila este o jurnalist tanara, ambitioasa si talentata. după ce tatăl ei a abandonat-o când era tânără, ea învață să nu aibă încredere în nimeni. leila locuieste cu mama ei care sufera de probleme psihice si de aceea leila isi dezvolta o personalitate puternica. ea își dedică viața muncii sale și este dispusă să facă orice în căutarea adevărului.
viețile lui Orhan și Leyla Cross din cauza cazului de crimă. orhan vrea sa rezolve cazul, in ciuda tuturor obstacolelor, iar leila vrea sa dea toate stirile publicului. în timpul acestui proces, acești doi tipi nu au altceva de făcut decât să colaboreze împotriva mafiei care conduce Istanbulul în culise.
căutând adevărul despre cazul crimei, găsesc un martor: gulche. este un cântăreț de club de noapte care vede o crimă și explică că acea crimă are legături cu mafia. pentru că fata ucisă aude că ziarul condamnă acele legături cu mafia, ea este ucisă.

Vizioneaza chiar acum Kursun Episodul 5 Online Subtitrat

Productie: Kursun

Nume episod: Episodul 5

Despre Seriale Turcesti:Ep 5 Kursun, Kursun Sezonul 1 Episodul 5 Online Tradus, Kursun Sez 1 Ep 5 online HD, Kursun Serial Turcesc Despre Seriale