Juramantul | Yemin | Episodul 667 si 668 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Juramantul | Yemin | Episodul 667 si 668 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Distribuția include următorii actori: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Gül Arcan, Berkent Müftüler, Derya Kurtulus, Cansin Mina Gür, Tugçe Ersoy, Mustafa Simsek, Esra Çoban. povestea urmărește o idilă care începe în cel mai rău mod, între doi oameni care nu au nimic în comun. reyhan este o fată frumoasă și bună din sat care, ca orfană, îl ajută pe un vechi prieten de familie, Hikmet. acesta este un om bogat care tocmai a primit un diagnostic terminal teribil.
hikmet isi face griji despre ce va alege pentru familia sa, averea lui, dar si despre emir, iubitul sau capricios cu care se cearta constant si care refuza sa se amestece in treburile tatalui sau. pentru hikmet, reyhan este de acord să se căsătorească cu emir, iar emir este de acord să se căsătorească doar pentru a-l face pe reyhan să sufere, să se separe de ea și să împiedice planul tatălui său.
dar ghici ce, de-a lungul timpului, după nuntă, emirul începe să fie impresionat de căldura și inteligența lui Rayhan, iar acesta nu este indiferent față de calitățile pe care le găsește la soțul ei.

Vizioneaza chiar acum Juramantul Episodul 667 si 668 Online Subtitrat

Productie: Juramantul

Nume episod: Episodul 667 si 668

Despre Seriale Turcesti:Ep 667 si 668 Juramantul, Juramantul Sezonul 1 Episodul 667 si 668 Online Tradus, Juramantul Sez 1 Ep 667 si 668 online HD, Juramantul Serial Turcesc Despre Seriale