Juramantul | Yemin | Episodul 619 si 620 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Juramantul | Yemin | Episodul 619 si 620 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

actorii fac parte din distribuție: Özge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Ceyda Olguner, Gül Arcan, Berkent Müftüler, Derya Kurtulus, Cansin Mina Gür, Tugçe Ersoy, Mustafa Simsek, Esra Çoban. povestea urmărește o idilă care începe în cel mai rău mod, între doi oameni care nu au nimic în comun. reyhan este o fată frumoasă și bună din sat care, după ce a rămas orfană, îl ajută pe un vechi prieten de familie, hikmet. acesta este un om bogat care tocmai a primit un diagnostic terminal teribil.
hikmet isi face griji ce va alege pentru familie, pentru avere, dar si pentru emir, iubitul sau rebel cu care se cearta constant si care refuza sa se amestece in treburile tatalui sau. pentru hikmet, reyhan este de acord să se căsătorească cu emir, iar emir este de acord să se căsătorească doar pentru a-l face pe reyhan să sufere, să se despartă de ea și să zădărnicească planul tatălui său.
dar ghici ce, de-a lungul timpului, după căsătorie, emirul începe să fie impresionat de căldura și inteligența lui Rayhan, iar acesta nu este indiferent față de calitățile pe care le găsește la soțul ei.

Vizioneaza chiar acum Juramantul Episodul 619 si 620 Online Subtitrat

Productie: Juramantul

Nume episod: Episodul 619 si 620

Despre Seriale Turcesti:Ep 619 si 620 Juramantul, Juramantul Sezonul 1 Episodul 619 si 620 Online Tradus, Juramantul Sez 1 Ep 619 si 620 online HD, Juramantul Serial Turcesc Despre Seriale