In linie dreapta | Kuş Uçuşu | Episodul 1 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza In linie dreapta | Kuş Uçuşu | Episodul 1 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un tânăr fan se mută în sala de editare a unei gazde experimentate, dar în curând se confruntă cu partea întunecată a ambiției, invidiei și dorinței de a fi văzut. deși Gen X încearcă să se adapteze la noua lume, rețelele sociale și noile moduri de a face afaceri, ei încă nu sunt conștienți de imaginea de ansamblu. decalajul și diferențele dintre cele două generații sunt incontestabil mari.
in acest context, vom urmari povestea lui asli, care incearca sa zboare ca o ciara in loc sa se bazeze pe meritele muncii grele pentru a urca scarile. seria va întreba dacă asli poate câștiga sau pierde cu noi metode mondiale pentru a ajunge în vârf și a fi cel mai respectat om de la masă.
în linie dreaptă este seducător și dramatic. arată defectele personajelor pe care le oferă. în timp ce Asli este văzută ca ticălosul poveștii, tulip are proprii ei demoni care ies la lumină pe măsură ce povestea progresează.
există și un sentiment al pericolelor rețelelor sociale; cum poate fi atât de ridicol de ușor să conspirați împotriva oricui folosește cuvintele și hashtag-urile potrivite. serialul se simte cu siguranță actual în înțelegerea culturii și a jurnalismului, pe măsură ce pornește într-o călătorie a ambiției și a dorinței.

Vizioneaza chiar acum In linie dreapta Episodul 1 Online Subtitrat

Productie: In linie dreapta

Nume episod: Episodul 1

Despre Seriale Turcesti:Ep 1 In linie dreapta, In linie dreapta Sezonul 1 Episodul 1 Online Tradus, In linie dreapta Sez 1 Ep 1 online HD, In linie dreapta Serial Turcesc Despre Seriale