Hercai TV | Hercai | Episodul 34 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Hercai TV | Hercai | Episodul 34 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

hercai, spune povestea bântuitoare a unei fete care plătește pentru greșelile trecute ale familiei sale. „hercai” se concentrează pe reyyan (interpretat de ebru Şahin) şi miran (akın akınözü), doi tineri a căror viaţă din copilărie este plină de traume ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească şi să lupte pentru dragostea lor în ciuda tuturor obstacolelor din viaţă. -nu este disponibil- reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai faimoase din midyat, un mic oraș de provincie din Turcia. frumoasa fată a considerat întotdeauna locul în care locuiește drept „închisoarea” ei, cu siguranță nu căminul cald pe care îl poate oferi o familie iubitoare. Deși tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) și unchiul ei Chihan (Serdar Yozer) sunt figuri importante în familia extinsă, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul fetei, Nasuh (Machit Sonkan). .
nimic nu se întâmplă fără voia ei și, deși mama ei, zehra (feride cetin), a protejat-o cât mai mult de greutățile vieții și a crescut-o cu atâta dragoste, reyan a simțit o presiune imensă din partea familiei. unul dintre cei care lasă o amprentă negativă asupra destinului fetei este nimeni altul decât bunicul ei Nasuh.
Reyyan are o singură dorință, să părăsească locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească pe a lui.
soarta va pune un tânăr minunat, frumos și ambițios pe calea frumosului rejano. în ciuda faptului că face parte dintr-o familie bogată, miran are și o istorie de viață tulbure. o serie de evenimente dramatice iau naștere din încercările celor doi tineri de a fi împreună împotriva tuturor.

Vizioneaza chiar acum Hercai TV Episodul 34 Online Subtitrat

Productie: Hercai TV

Nume episod: Episodul 34

Despre Seriale Turcesti:Ep 34 Hercai TV, Hercai TV Sezonul 1 Episodul 34 Online Tradus, Hercai TV Sez 1 Ep 34 online HD, Hercai TV Serial Turcesc Despre Seriale