Flacarile destinului TV | Alev Alev | Episodul 79 si 80 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Flacarile destinului TV | Alev Alev | Episodul 79 si 80 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

serialul spune povestea a trei femei, cemre, ruya și cicek, ale căror vieți se schimbă după un incendiu la o petrecere de caritate, dar cu mai mult accent pe viața lui cemre, care este căsătorită cu celebi kayabayli, fostul primar, . ea suferă violență și nedreptate, iar soțul ei susține că este bolnavă mintal și a încercat să se sinucidă. și își folosește influența pentru a-i opri pe avocați să se ocupe de dosarul de divorț pe care vrea să-l depună și amenință că-și va scoate fiul din țară dacă nu tace în privința drepturilor sale. – în cele 28 de episoade originale, telespectatorii vor afla povestea a trei femei cu personaje și stiluri de viață diferite – cemre (demet evgar), rüya (dilan Çiçek deniz) și Çiçek (hazar ergüçlü) – ale căror destine converg după un eveniment tragic, un incendiu . asta se întâmplă la un eveniment caritabil.
cemre (demet evgar) are o căsnicie nefericită, suferă în fiecare zi violență și nedreptate. soțul ei susține că este bolnavă mintal doar pentru a-și pune roțile de viteză atunci când soția vrea să depună o cerere de divorț. mai mult, ameninta ca-si scoate fiul din tara. rüya (dilan Çiçek deniz), fiica unui bărbat bogat și influent, are o viață perfectă doar în aspectul ei, iar Çiçek (hazar ergüçlü) este o tânără orfană care locuiește în aceeași casă cu rüya încă din copilărie.
viețile celor trei femei se schimbă după ce au fost martorii incidentului care a declanșat incendiul, realizând că doar împreună sunt puternice în fața adversității.

Vizioneaza chiar acum Flacarile destinului TV Episodul 79 si 80 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 79 si 80

Despre Seriale Turcesti:Ep 79 si 80 Flacarile destinului TV, Flacarile destinului TV Sezonul 1 Episodul 79 si 80 Online Tradus, Flacarile destinului TV Sez 1 Ep 79 si 80 online HD, Flacarile destinului TV Serial Turcesc Despre Seriale