Flacarile destinului TV | Alev Alev | Episodul 49 si 50 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Flacarile destinului TV | Alev Alev | Episodul 49 si 50 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

serialul spune povestea a trei femei, cemre, ruya și cicek, ale căror vieți se schimbă după un incendiu la o petrecere de caritate, dar cu mai mult accent pe viața lui cemre, care este căsătorită cu celebi kayabayli, fostul primar, . ea suferă violență și nedreptate, iar soțul ei susține că este bolnavă mintal și a încercat să se sinucidă. și își folosește influența pentru a-i opri pe avocați să se ocupe de dosarul de divorț pe care vrea să-l depună și amenință că-și va scoate fiul din țară dacă nu tace în privința drepturilor sale. în cele 28 de episoade originale, telespectatorii vor afla povestea a trei femei cu personaje și stiluri de viață diferite: cemre (demet evgar), rüya (dilan Çiçek deniz) și Çiçek (hazar ergüçlü), ale căror destine converg după un eveniment tragic, un incendiu care are loc la un eveniment caritabil
cemre (demet evgar) are o căsnicie nefericită, suferă în fiecare zi violență și nedreptate. soțul ei susține că este bolnavă mintal doar pentru a-și pune roțile de viteză atunci când soția vrea să depună o cerere de divorț. mai mult, ameninta ca-si scoate fiul din tara. rüya (dilan Çiçek deniz), fiica unui bărbat bogat și influent, are o viață perfectă doar în aspectul ei, iar Çiçek (hazar ergüçlü) este o tânără orfană care locuiește în aceeași casă cu rüya încă din copilărie.
viețile celor trei femei se schimbă după ce au fost martorii incidentului care a declanșat incendiul, realizând că doar împreună sunt puternice în fața adversității.

Vizioneaza chiar acum Flacarile destinului TV Episodul 49 si 50 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 49 si 50

Despre Seriale Turcesti:Ep 49 si 50 Flacarile destinului TV, Flacarile destinului TV Sezonul 1 Episodul 49 si 50 Online Tradus, Flacarile destinului TV Sez 1 Ep 49 si 50 online HD, Flacarile destinului TV Serial Turcesc Despre Seriale