Fiica Ambasadorului | Sefirin Kızı | Episodul 35 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Fiica Ambasadorului | Sefirin Kızı | Episodul 35 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

fiul unui muncitor sărac din plantațiile de măslini ale municipiului, sankar se îndrăgostește de Nare, fiica unui ambasador, care a venit să se odihnească în cramă.
cei doi copii complet diferiti se iubesc foarte mult si se lupta pentru dragostea lor ani de zile. mai târziu, fata fuge de băiat, dar în aceeași noapte în care se întâlnesc, acesta dispare brusc. după care nu a mai fost văzut niciodată. unii au spus că s-a înecat pe mare, alții că fiica ambasadorului a fugit în Europa. iar un iubit a scris un cântec despre ei și a spus că fiica ambasadorului s-a transformat în pasăre și a zburat. așa că povestea tristă dintre nare și sankar devine o legendă.
dispărută în noaptea unei nunți, fiica ambasadorului apare nouă ani mai târziu în noaptea unei alte nunți, iar nunta aceea este nunta lui sanjar, la care și-a dus fiica.

Vizioneaza chiar acum Fiica Ambasadorului Episodul 35 Online Subtitrat

Productie: Fiica Ambasadorului

Nume episod: Episodul 35

Despre Seriale Turcesti:Ep 35 Fiica Ambasadorului, Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 35 Online Tradus, Fiica Ambasadorului Sez 1 Ep 35 online HD, Fiica Ambasadorului Serial Turcesc Despre Seriale