Ferhat si Sirin | Ferhat ile Şirin | Episodul 3 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Ferhat si Sirin | Ferhat ile Şirin | Episodul 3 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

ferhat, sirin și banu – nu știu că sunt prinși într-un vârtej unde vor experimenta miracolul iubirii și al dezastrului. a lor este o poveste de dragoste imposibilă. banu va fi cel mai mare obstacol intre ferhat si sirin. nume de distribuție în serie: cansu dere, tolga saritas, leyla tanlar, yildiray sahinler, ushan cakir, isil yucesoy, sehsuvar aktas, emel Çölgeçen, alican barlas, nihan gür, zeynep Özyağcılar, serdar eülger durik.
calea lui ferhat, un tâmplar celebru, duce atunci când se așteaptă mai puțin la dragoste și la o lume bogată și întunecată. din micul său atelier de ferhat ajunge la magazinele istorice ale bazarului acoperit care îl conduc la moșia karali. zidurile palatului, spre care l-a împins viața, sunt martori ai trecutului, în care sunt urme de ferhat.
Cea mai mare tragedie a acestei povești este că o iubire arde cu adevărat din cenușa altei povești de dragoste arse de durere și răzbunare. de fapt, totul a început cu ani în urmă. o iubire în care vieți sunt luate, înnegrite și familiile sfâșiate.

Vizioneaza chiar acum Ferhat si Sirin Episodul 3 Online Subtitrat

Productie: Ferhat si Sirin

Nume episod: Episodul 3

Despre Seriale Turcesti:Ep 3 Ferhat si Sirin, Ferhat si Sirin Sezonul 1 Episodul 3 Online Tradus, Ferhat si Sirin Sez 1 Ep 3 online HD, Ferhat si Sirin Serial Turcesc Despre Seriale