Femeia in infruntarea destinului |  Kadin | Episodul 129 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Femeia in infruntarea destinului |  Kadin | Episodul 129 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în centrul poveștii se află bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viață ușoară. a fost părăsită de mama ei în copilărie și s-a luptat cu sărăcia toată viața. când credea că va fi fericită pentru totdeauna, bahar și-a pierdut și soțul, din cauza șarpelui Çeşmeli (caner cindoruk). cu doar doi copii, protagonistul trebuie să găsească mijloacele necesare pentru a depăși toate dificultățile. serialul este o adaptare turcească a producției de televiziune japoneză „femeia – viața mea pentru copiii mei”. profund îndrăgostit, bahar se căsătorește cu sarp și cei doi devin mai târziu părinți. totul se prăbușește pentru bahar când bărbatul pe care îl iubește moare. zi de zi, ea luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii ai săi, fiul de patru ani Doruk Ceshmeli (Ali Semi Sefil) și fiica de șapte ani Nissan Ceshmeli (Kubra Suzgun). o mamă singură, bahar le vorbește copiilor ei despre sarp în fiecare zi, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălui lor. După 42 de ani de absență, mama lui Bahar Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar) revine la viața lui și asta îi va aduce multe surprize. Distribuția producției este completată de actorii seray kaya, ayça erturan, ece Özdikici, Şerif erol, devrim Özder akın, feyyaz duman.

Vizioneaza chiar acum Femeia in infruntarea destinului Episodul 129 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 129

Despre Seriale Turcesti:Ep 129 Femeia in infruntarea destinului, Femeia in infruntarea destinului Sezonul 1 Episodul 129 Online Tradus, Femeia in infruntarea destinului Sez 1 Ep 129 online HD, Femeia in infruntarea destinului Serial Turcesc Despre Seriale