Fata in fata | Yüz Yüze | Episodul 3 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Fata in fata | Yüz Yüze | Episodul 3 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

un cihangir (chinez) de 30 de ani a crescut în surdibi (o suburbie săracă a Istanbulului) și a învățat să urmeze regulile vieții de la o vârstă foarte fragedă. florăria lui este o fațadă. noaptea, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi (psihopatul tătar, expertul în tehnologie și muzică Alek, omul dintre oameni „Mula” Yunus și călărețul cu adrenalină Mustafa) intră într-o cu totul altă lume. când se aplecă pentru a-și găsi tatăl mort, el jură răzbunare și prietenii lui decid să-l susțină.
seliha este o frumoasă polițistă a cărei treabă este să prindă hoții. când saliha a cunoscut-o, cea mai bună prietenă a ei zeynep și fratele ei ali s-au îndrăgostit.
ali și zeynep și-au promis unul altuia în ziua în care totul a început. ali merge la bancă pentru a onora o comandă. cino și gașca lui plănuiau să jefuiască un seif din aceeași bancă. viața tuturor este dată peste cap când drumurile lor se încrucișează cu un jaf brutal.

Vizioneaza chiar acum Fata in fata Episodul 3 Online Subtitrat

Productie: Fata in fata

Nume episod: Episodul 3

Despre Seriale Turcesti:Ep 3 Fata in fata, Fata in fata Sezonul 1 Episodul 3 Online Tradus, Fata in fata Sez 1 Ep 3 online HD, Fata in fata Serial Turcesc Despre Seriale