Fata de la fereastra | Camdaki Kiz | Episodul 4 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Fata de la fereastra | Camdaki Kiz | Episodul 4 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

in serialul fata de la fereastra joaca actori: burcu biricik, selma ergec, feyaz sherifoglu, nur surer, sherif erol, hande atayzi, tugrul tulek, nihal menzil, hamza yazici. nalan lucrează pentru grupul de companii koroğlu, care deține cel mai mare lanț hotelier din Turcia. nalan este foarte inteligentă, foarte caldă și prietenoasă, precum și o tânără frumoasă. este singura fiică a familiei ei. a crescut cu multă avere, cu multă atenție, cu o familie frumoasă, și a fost școlar și în cele mai bune școli. privind din afara nalan are o viata perfecta si perfecta, dar are un secret pe care il ascunde de toata lumea… intre timp, avem sedat, care este mostenitorul firmei la care lucreaza nalan. sedat are o relație cu o bătrână de câțiva ani; mugg care este căsătorit și foarte faimos în cercurile publice. Proprietarul companiei și bineînțeles tatăl său prost, Rafet Koroğlu, a lucrat neobosit de mulți ani pentru a construi acest imperiu și este hotărât să nu-și lase fiul său prost să-și păteze numele impecabil. asigurați-vă că sedativul și vasul sunt separate; Rafeto decide că drogat, singur sau violent, se va căsători cu altul.
acum rotile destinului incep sa se intoarca… sidi si nala se intalnesc intamplator. un dependent de droguri, care în toți acești ani a încercat să se dovedească cu tatăl său, are decizia de a se căsători cu cineva pe care nici măcar nu-l cunoaște; nala!
dar radiant prinț fermecător, ce nalan visează să fie drogat? Vor trăi acești doi tineri, foarte afectați emoțional încă din copilărie, o dragoste fabuloasă? sau există o viață și mai întunecată și de neimaginat care așteaptă acest nou cuplu?

Vizioneaza chiar acum Fata de la fereastra Episodul 4 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 4

Despre Seriale Turcesti:Ep 4 Fata de la fereastra, Fata de la fereastra Sezonul 1 Episodul 4 Online Tradus, Fata de la fereastra Sez 1 Ep 4 online HD, Fata de la fereastra Serial Turcesc Despre Seriale