Duoul Magnific | Muhteşem İkili | Episodul 1 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Duoul Magnific | Muhteşem İkili | Episodul 1 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Mustafa Kerim Can, cunoscut și sub numele de MKC, este cel mai bun polițist din partea europeană a Istanbulului. mert barka este cel mai ambițios curator din partea asiatică a Istanbulului. Întregul departament de poliție știe că acești doi bărbați se urăsc. în afară de competiția lor trecută, academia de poliție, principalul argument dintre ei este o chestiune foarte emoțională și personală.
care îi pune pe cei doi polițiști care au încercat ani de zile să se distanțeze de o crimă masivă de droguri (Operațiunea Sirenă).
Curajul lui Barca și inteligența mkc asigură succesul operațiunii, dar cei doi ajung să devină un inamic comun foarte puternic. bărbații din vârful industriei drogurilor sunt criminali nemilosi și puternici din întreaga lume. demir hazan este liderul lor. demiray este hotărât să-i elimine pe cei doi polițiști.

Vizioneaza chiar acum Duoul Magnific Episodul 1 Online Subtitrat

Productie: Duoul Magnific

Nume episod: Episodul 1

Despre Seriale Turcesti:Ep 1 Duoul Magnific, Duoul Magnific Sezonul 1 Episodul 1 Online Tradus, Duoul Magnific Sez 1 Ep 1 online HD, Duoul Magnific Serial Turcesc Despre Seriale