Dulce razbunare | Tatlı Intikam | Episodul 25 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dulce razbunare | Tatlı Intikam | Episodul 25 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

pelin (leyla lydia togutlu) este o fată frumoasă, dar din păcate nu este foarte fericită în dragoste. în cele din urmă reușește să o schimbe și reușește să-și convingă prințul fermecător, tolga (can nergis), să se căsătorească cu ea. cu toate acestea, este descărcat în ziua nunții. pentru că este grav deprimată, își dă seama că toate acestea i se întâmplă pentru că a rănit pe cineva în trecut. trebuie să găsești această persoană pentru a-și obține iertarea, astfel încât să poți avea o viață fericită în viitor. se îndoiește că va ierta tankut (furkan adnic) care s-a îndrăgostit de ea la facultate și a fost umilită de ea în fața tuturor colegilor ei de clasă.
tankut este un bucătar de succes într-un restaurant foarte mare. nu este același om care a cunoscut absint. după ce a fost umilită în fața întregii școli, viața ei s-a schimbat. a plecat și în străinătate și a devenit un bucătar de succes. un alt bărbat (acum sub numele de sinan) s-a întors în curcan, un bărbat încrezător și frumos. pelin crede că ar putea obține cu ușurință iertarea lui Tankut sinan. dacă ceva, vrea să profite de această ocazie și să se răzbune.
în această serie veți explora o poveste de dragoste care are loc într-un restaurant. va primi pelin iertarea lui tancut sinan? Va depăși tank/sinan umilința și se va îndrăgosti din nou de absint? Urmăriți blogul meu și veți înțelege toate acestea.

Vizioneaza chiar acum Dulce razbunare Episodul 25 Online Subtitrat

Productie: Dulce razbunare

Nume episod: Episodul 25

Despre Seriale Turcesti:Ep 25 Dulce razbunare, Dulce razbunare Sezonul 1 Episodul 25 Online Tradus, Dulce razbunare Sez 1 Ep 25 online HD, Dulce razbunare Serial Turcesc Despre Seriale