Dragostea te va face sa plangi | Ask Aglatir | Episodul 15 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dragostea te va face sa plangi | Ask Aglatir | Episodul 15 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Serialul Love Will Make You Cry spune povestea Aishei, care din cauza acuzațiilor de defăimare este forțată să se căsătorească cu Kerem, un jucător celebru, bogat și fermecător. Melek își va reconstrui viața împreună cu familia și copiii. melek se luptă să facă față celor trei copii ai săi.
yusuf (deniz can aktaş) a fost nevoit să se mute la Istanbul pentru a munci și a-și câștiga existența, ada (hafsanur sancaktutan) este o fată plină de viață.
acești doi tineri care au fost nevoiți să se mute la istanbul și care lucrează pentru a-și reveni, dar care se întâlnesc și se îndrăgostesc, se trezesc prinși între dragostea lor reciprocă și lupta lor pentru a duce o viață decentă.

Vizioneaza chiar acum Dragostea te va face sa plangi Episodul 15 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 15

Despre Seriale Turcesti:Ep 15 Dragostea te va face sa plangi, Dragostea te va face sa plangi Sezonul 1 Episodul 15 Online Tradus, Dragostea te va face sa plangi Sez 1 Ep 15 online HD, Dragostea te va face sa plangi Serial Turcesc Despre Seriale