Dragostea plutește în aer | Sen Çal Kapimi | Episodul 37 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dragostea plutește în aer | Sen Çal Kapimi | Episodul 37 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

actorii fac parte din distribuție: hande erçel, kerem bürsin, bige Önal, ismail ege sasmaz, evrim dogan, anil ilter, cagri citanak, elcin afacan, melisa döngel, m. sitare akbas, basak gümülcinelioglu. eda yıldız, care se află în fruntea clasei sale la universitate, primește o bursă pentru a-și continua studiile în străinătate, dar când bursa este anulată, întreaga ei viață ia o întorsătură, este exmatriculată din universitate și deci doar licența. . .
în lunile următoare, face totul pentru a-l găsi pe Serkan Bolat, omul responsabil de revocarea bursei, dar fără rezultat.
ea merge la grădina mătușii ei să facă aranjamente florale. când într-o zi află că serkan bolat este pe cale să țină un discurs, se hotărăște să meargă acolo și să-l confrunte. dintr-o dată trebuie să petreacă toată ziua încătușați unul cu celălalt.
atitudinea impulsivă a vârstei, pe lângă ura pe care o simt unul față de celălalt, nu este suficientă pentru a copleși partenerul care pare să-i bată, așa că începe un joc în care sunt implicați, care va trebui să dureze mult. . .

Vizioneaza chiar acum Dragostea plutește în aer Episodul 37 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 37

Despre Seriale Turcesti:Ep 37 Dragostea plutește în aer, Dragostea plutește în aer Sezonul 1 Episodul 37 Online Tradus, Dragostea plutește în aer Sez 1 Ep 37 online HD, Dragostea plutește în aer Serial Turcesc Despre Seriale