Dragoste inflacarata | Dragoste inflacarata | Episodul 7 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dragoste inflacarata | Dragoste inflacarata | Episodul 7 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

dragoste arzătoare, serial turcesc. adaptare după filmul cu același nume. lansat pe atv pe 29 septembrie 2012 in serialul ragoste inflacarata actori: rojda demirer, ılker ınanoğlu, berk oktay, bahadır benjamin bingöl, hande soral. murat și alev sunt doi tineri care s-au iubit încă din copilărie. în ziua în care cei doi tineri decid în sfârșit să se căsătorească și să înceapă pregătirile pentru nuntă, murat primește o ofertă de muncă la care nu se aștepta.
Demir Boran, un om de afaceri foarte bogat și puternic, și nepoata sa Umran au o călătorie de afaceri în Marea Egee cu navele lor de lux și cu partenerii lor de afaceri greci. cei doi frați ajung în sigajak, unde locuiesc studenți și murat, dintr-un motiv neașteptat.

Vizioneaza chiar acum Dragoste inflacarata Episodul 7 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 7

Despre Seriale Turcesti:Ep 7 Dragoste inflacarata, Dragoste inflacarata Sezonul 1 Episodul 7 Online Tradus, Dragoste inflacarata Sez 1 Ep 7 online HD, Dragoste inflacarata Serial Turcesc Despre Seriale