Dragoste accidentală | Kazara Ask | Episodul 3 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dragoste accidentală | Kazara Ask | Episodul 3 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în seria iubirii accidentale actorii: uğur Çavuşoğlu, servet pandur, selin isık, sadi celil cengiz, aycan koptur, burak tamdoğan, deniz altan, burakhan yılmaz, ali haydar Çataltepe, Öyküğcandanadam, ÇaÇaÇashi este singura fiică a lui ÇaÇaÇashi familia karadeniz și este pe cale să absolve. a luptat mult timp pentru ca tatăl ei dursun să o lase să studieze la Universitatea din Istanbul. acum tatăl său Dursun, femeia pe care o consideră mama sa emine, și fratele său mai mare, Mirah, l-au părăsit pe artvin în drum spre Istanbul pentru a participa la ceremonia de absolvire.
shimal, între timp, simte acum un alt fel de emoție. este încântată să-l prezinte pe kenan, bărbatul pe care îl iubește, tatălui ei pentru binecuvântarea lui atunci când se căsătoresc. mai târziu, împreună cu draga ei prietenă aslı, plănuiesc să deschidă o fabrică de ceramică și să își poată continua viața; să trăiască viața la care visează de mult.
cu toate acestea, viața lui Shimal nu merge așa cum visează. după un accident, este forțată să-și mintă familia și asta îi aruncă viața într-o direcție complet nouă; pentru că în acest incident și această minciună se întâlnesc viețile lui Shimal și Sivan.
Civan, fiul familiei Saydam din Gaziantep, proprietarul celui mai mare producător de sticlă din țară. civan este unul dintre cei doi succesori ai acestei companii. tatăl său tahsin și mama lui newal nu apreciază stilul de viață pe care îl duce; așa că acum este nevoit să demonstreze că este genul de fiu cu care ea ar fi mândră. dacă nu reușește să dovedească acest lucru cu succes, fratele său mai mare Okan va fi singurul moștenitor al întregii companii și averii familiei.
pentru a nu fi o dezamăgire pentru familiile lor, atât shimal cât și sivan decid să joace un mic joc cu familiile lor. dar acest joc nu merge așa cum credeau ei. pe măsură ce simal și civan încearcă să recâștige controlul asupra acestui joc, ei sunt de fapt catapultati în alte situații asupra cărora nu au absolut niciun control.
acea minciună nevinovată spusă după accident este acum motivul pentru care viața nu va mai fi niciodată aceeași pentru Shimal și familia lui sau pentru Chivan și familia Saydam…

Vizioneaza chiar acum Dragoste accidentală Episodul 3 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 3

Despre Seriale Turcesti:Ep 3 Dragoste accidentală, Dragoste accidentală Sezonul 1 Episodul 3 Online Tradus, Dragoste accidentală Sez 1 Ep 3 online HD, Dragoste accidentală Serial Turcesc Despre Seriale